מה עושים עם מולדר?
מולדר יכול להגיע בגרסאות שונות שחלקן מתאימות עבור בצק רך ואחרות לבצק יציב. מטבע הדברים, התאמה בין סוג המכשיר לבין סוג הבצק שאיתו עובדים היא תנאי להצלחה ולעמידה בתפוקה. ברוב המקרים, מדובר למשל על סוגים שונים של מכשירים שבהם משתמשים כדי לייצר מאפים עבור בתי עסק, קונדיטוריות, מטבחים תעשייתיים, מסעדות וכן הלאה. במקרים אחרים, פשוט משלבים מולדר יחד עם מוצרי אפייה כגון חותכת בצק, שוקלת בצק ועוד.
הגרסאות השונות של מולדר חייבות להיות עם אופציה לכמות שונה של רולרים. בשביל לדעת כמה רולרים אפשר להכניס על גבי כל גרסה, ניתן להתרשם מהמידות של המוצר מבחינת רוחב במ"מ. כמו כן, בדגם של מולדר עצמאי אפשר לכוון את הרולר לעוביים שונים כדי להשיג עוד כמה מטרות בעת ובעונה אחת.
משתלם להשקיע בדגם משוכלל של מולדר כי כך ניתן לבצע פעולות שונות בלי להתאמץ. ספציפית בקונדיטוריות ובתי עסק למשל, מדובר על פתרון אידיאלי שמיועד עבור מי שרוצה להשתמש במגלשה לאיסוף שאריות או במסוע הזנה. במקרים של דגמי מולדר אחרים, ייתכן והדגש יהיה על מסוע יציאה ועל מערכת בקרה ממוחשבת ומדויקת.
לבסוף, כדאי לבדוק באיזה חומרי גלם השתמשו על מנת לייצר כל דגם של מולדר. אלו שיקולים שנראים מובנים מאליהם לאנשי מקצוע, אך דווקא אלו שנמצאים בתוך המאפייה ועובדים עם מולדר לא תמיד שמים לב אליהם.
כפועל יוצא מכך, עלולה להתקבל החלטה שגויה לגבי רכישת דגם שלא בנוי בתוך מסגרת אלומיניום. במקרים כאלה של שימוש בחומרי גלם באיכות ירודה, התוצאה תהיה חוסר יציבות וגם חוסר אמינות של מולדר תוך זמן קצר של מספר שבועות.